Vegetariánská kuchyně a jóga, ale také řemeslné pivo, zmrzlina a metal…

24.9.2019 - autor: AZOR
Tři berounské ženy připravily na poslední zářijovou sobotu nadupaný festivalový den se vším všudy. Skvělé jídlo? Zajištěno! Bohatý program? Připraven! Koncerty? Budou! Aktivity pro děti? Mnoho! Móda a kosmetika? Ano! Zóna pro pejskaře? Samozřejmě! A k tomu všemu marihuanové pivo.
Vegetariánská kuchyně a jóga, ale také řemeslné pivo, zmrzlina a metal…

Pořadatelky festivalu se rozhodly dokázat, že jde žít ohleduplně k přírodě, a přitom si ponechat to, co máme rádi. Máte strach, že by změna životního stylu znamenala vzdát se luxusu a pohodlí, že by vás čekal asketický život? A co když to tak není? „Mnoho lidí chápe vegetariánství a ekologické chování jako extrém party neduživých bláznů. My jsme ale tři úspěšné, pěkné a zdravé ženské! A jsme důkazem, že bezmasá strava je sexy, jóga dělá hezká těla, přírodní kosmetika sluší stejně jako ta běžná a metalová hudba se líbí i veganům“, říká jedna z organizátorek Michaela.

V berounském kempu Na Hrázi bude po celý den probíhat program pro dospělé, děti a dokonce i psi hned na několika scénách současně. Vypisovat zde všechno zajímavé, co bude k vidění, slyšení ochutnání či prožití není možné. Tolik písmenek se na tuto stránku nevejde. Takže nám prostě věřte, že ta trocha peněz, kterou investujete do vstupného, se rozhodně vrátí v podobě informací, zkušeností a zážitků, které na jednom místě pohromadě jen tak neposbíráte. Pro více informací klikněte na www.planetfestberoun.cz.

autor: AZOR