Pravidelný klubový večer poprvé přerušen

10.11.2019 - autor: azor
V pořadí 58. klubový večer spolku Modrej Beroun se zapíše do historie. Je prvním, který pořadatelé přerušili, aby jej mohli dokončit o šest týdnů později.
Pravidelný klubový večer poprvé přerušen

Ve středu 6. listopadu měla být na šalandě rodinného pivovaru Berounský medvěd hlavní hvězdou večera herečka a zpěvačka Petra Černocká. Ta se ale z koncertu musela na poslední chvíli omluvit. Pořadatelé tak narychlo řešili situaci, se kterou se za pět let organizování pravidelných měsíčních setkání ještě nesetkali. Rozhodli se nakonec pro netradiční řešení.

Přesně podle plánu zahájili program vystoupením místní vokálně instrumentální formace B-singers s písničkami od Sázavy po Mississippi. Po nich přivedli na pódium Terezu Bečičkovou a Tomáše Ludvíčka, kteří svým vystoupením skvěle navodili atmosféru listopadových událostí starých přesně třicet let. A nakonec nevyhlásili konec, ale poněkud nezvykle dlouhou přestávku. Ta skončí ve středu 11. prosince úderem 19. hodiny, kdy bude odehrána druhá část listopadového klubového večera. Nezbývá než doufat, že Saxána tentokrát nastartuje svoje kouzelné koště a přiletí :-).

autor: azor