U Krobiána jedou dál a těší se na výletníky z Berouna

3.3.2021 - autor: AZOR
Ani platná restrikce volného pohybu nevzala provozovatelům oblíbené výletní Hospůdky U Krobiána v Hostímě chuť do práce. Zůstává tak otevřené výdejní okénko a jídlo si můžete objednat i domů.
U Krobiána jedou dál a těší se na výletníky z Berouna

V záplavě špatných zpráv dorazila také jedna dobrá. Po dlouhém uvažování a debatách padlo rozhodnutí, že hospůdka U Krobiána, jejíž historie sahá minimálně do 19. století a kterážto zažila a přežila válku, znárodnění, protektorát i vládu KSČ pojede dál i v době COVIDové. Samozřejmě se tak bude dít v souladu se všemi aktuálně platnými opatřeními. To v praxi znamená, že:

1) Po celý týden umožňujeme po předchozí telefonické domluvě poskytnout kolem-jdoucím, kolem-jedoucím a na kole-kolem-jedoucím občerstvení - 777288244

2) Čtvrtek a pátek nabízíme již tradičně rozvoz, a to do vzdálenosti do 15 km od Hostíma. Jídlo je možné si také vyzvednout v našem okénku - menu zveřejníme do středy.

3) O víkendech budeme mít od 11 do 17 hodin otevřené okénko s rychlým i pomalým občerstvením pro všechny výletníky.

Protože leží Hostím na katastru města Berouna, můžou k nám v rámci rekreační procházky či jiné formy trávení volného času legálně zavítat všichni jeho obyvatelé, včetně těch co bydlí na Jarově, Zavadilce či Zdejcině.

autor: AZOR