Pořadatelé všech akcí v našem regionu, spojte se! Spojte se s námi.

22.8.2020 - autor: Jiří Prošek
Také se vám stává, že máte chuť někam vyrazit a nedaří se vám najít v okolí žádnou zajímavou akci. Nebo se od známých doslechnete o skvělém koncertu, na který byste určitě šli, jen kdybyste o něm věděli. Mně ano. A to jsem tak říkajíc u zdroje.
Pořadatelé všech akcí v našem regionu, spojte se! Spojte se s námi.

 

Když před časem přestal být Kurýr magazínem názorově kritickým a při tvorbě jeho obsahu jsme se rozhodli dát přednost poskytování informací o všem zajímavém, co se v našem regionu děje, narazili jsme na problém. Žijeme v době, kdy jsme v každém okamžiku zavalováni nekonečným proudem informací, ale bohužel bývá často potíž objevit pověstné zrno v hromadě plev. Tedy najít ve spoustě něčeho co nás absolutně nezajímá, něco, co potřebujeme nebo chceme vědět. Jistě, jsou tady pánové Google a Seznam. Ti dokážou na internetu vyhledat kdykoli cokoli. Během zlomku sekundy vám předhodí dlouhý seznam odkazů, ve kterých pak nezbývá než dále hledat. A doufat, že nalezené informace s mnohdy nejasným původem odpovídají skutečnosti.

Kurýr chce být praktický a spolehlivý průvodce naším regionem, chce nabídnout na jednom místě co nejvíce informací o všem zajímavém, co se okolo nás děje. Proto jsme celé léto pracovali na úplně novém regionálním on-line kalendáři akcí. Spustit ho chceme na našem webu v průběhu září a věříme, že se stane užitečným pomocníkem v plánování kulturního, sportovního i společenského života obyvatel i návštěvníků Berounska a přilehlého okolí.

Nutnou podmínkou toho, abychom mohli nabídnout přehled všech možných akcí je, že o nich budeme sami vědět. Některé nelze přehlédnout, o jiných víme a další třeba náhodně objevíme. Když nám ale nepomůžete vy, kdo všechny možné koncerty, výstavy, přednášky, besedy, sportovní klání, gastronomická setkání, akce pro děti a rodiny… pořádáte, bude v našem kalendáři hodně zajímavých informací chybět. A to by byla škoda. Tak tímto ještě jednou vyzývám pořadatele všech akcí: „Spojte se s námi!“, nejlépe emailem na adrese info@berounsky-kuryr.cz. Těšíme se na spolupráci při prezentaci vašich akcí v našem kalendáři.

autor: Jiří Prošek